Прес-центр5 квітня 2018, 14:04

Програми для бізнесу, в яких приймає участь Ощадбанк

Для покращення та розширення власного бізнесу суб’єктам господарської діяльності Луганщини, у тому числі сільгоспвиробникам, пропонується  фінансово-кредитна підтримка, яка реалізується за участю Ощадбанку:

1.     З Європейським інвестиційним банком – зменшення діючої процентної ставки на 1,25% для кредитів на поповнення обігових коштів та придбання основних засобів.

2.     WNISEF за програмою доступного кредитування соціальних підприємств на економічно привабливих умовах – процентна ставка  від 5% річних.

3.     З Німецько-Українським фондом (НУФ) по  програмам фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу – зменшення діючої процентної ставки на 1,0%.

4.     Програми  на придбання транспортних засобів та обладнання. Встановлено співробітництво з 51 партнером. Процентна ставка від 0,1% річних, початковий внесок від 25%.

5.     Участь в реалізації державних програм з фінансової підтримки  сільгоспвиробників, розвитку фермерських господарств та підтримки галузі тваринництва в частині прийому пакета документів для отримання часткової компенсації вартості техніки, насіння (від 25% до 40% вартості) та відсотків за кредитами (1,5 облікової ставки НБУ, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розміру, передбаченого кредитним договором, зменшеним від 1 до 3 відсоткових пункти). Техніка та обладнання можуть передаватися в заставу Банку.

6.     Підписано Меморандум з Луганською обласною державною адміністрацією, обласною військово-цивільною адміністрацією щодо здійснення спільних заходів, програм, проектів з метою створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу в області.

            З більш детальною інформацією про програми кредитування можна ознайомитися на офіційному веб-сайті АТ «Ощадбанк» за посиланням http://www.oschadbank.ua та в контакт-центрі – 0-800-210-800 або (044)-363-01-33. Контактна електронна адреса: contact-centre@oschadbank.ua.