Прес-центр29 червня 2017, 14:06

Проведено семінар з питання підготовки звітів про виконання регіональних цільових програм

29 червня 2017 року під головуванням в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергія Медведчука відбувся навчальний семінар з питання підготовки звітів про виконання регіональних програм.

У заході прийняли участь особи, відповідальні за розробку та реалізацію регіональних цільових програм, від кожного структурного підрозділу облдержадміністрації та деяких територіальних підрозділів міністерств і відомств.

Під час заходу Сергій Медведчук зазначив, що звіти про виконання регіональних програм мають бути не формальним папірцем про проведену роботу, а дорожньою картою щодо усунення причин найважливіших проблем розвитку регіону.

«Ми маємо чітко розуміти на якій стадії знаходиться вирішення проблем області та який ресурс необхідно задіяти для їх повного розв’язання з метою забезпечення сталого розвитку регіону» – наголосив Сергій Медведчук.

Тренерами на семінарі виступили представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ольга Севостьянова та Сергій Журавльов.

В ході семінару розглянуті найбільш актуальні питання, пов’язані зі звітуванням за регіональними програмами, поширені помилки виконавців та шляхи їх уникнення.