Прес-центр25 вересня 2017, 13:09

Розпочата розробка Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2018 рік

22 серпня 2017 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка відбулася нарада з підготовки проекту Програми економічного і соціального розвитку Луганській області на 2018 рік.

У заході прийняли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

Щорічна програма економічного і соціального розвитку є комплексним документом, який визначає головні пріоритети та шляхи розвитку регіону на рік, узгоджує комплекс завдань та заходів, ресурсів і виконавців щодо ефективного вирішення найважливіших питань регіону.

В ході наради Юрій Клименко наголосив, що Програма має стати дорожньою картою для кожного керівника в області та закликав учасників заходу максимально відповідально віднестись до її підготовки.

З організаційними питаннями, пов’язаними з підготовкою Програми, присутніх ознайомив виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрацій – Сергій Медведчук.

Під час своєї доповіді він акцентував увагу учасників на необхідності дотримання розробниками Програми положень оновленої стратегії розвитку області та Плану щодо її реалізації.

За результатами наради прийнято рішення розпочати підготовку Програми економічного і соціального розвитку Луганської області на 2018 рік та винести проект Програми на громадське обговорення у листопаді поточного року.