Прес-центр7 березня 2018, 13:03

Семінар-тренінг щодо пошуку партнера в Європі за допомогою програми COSME (мережа ЕЕN)

Семінар-тренінг щодо пошуку партнера в Європі за допомогою програми COSME (мережа ЕЕN)

21 березня 2018 року в Торгово-промисловій палаті України  (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, к. 101) відбудеться практичний семінар-тренінг щодо пошуку партнера в Європі за допомогою програми COSME (мережа EEN).

Мережа EEN є віртуальним торговельним майданчиком та охоплює 65 країн, де працює понад 600 бізнес-асоціацій. Це також понад 2,5 млн. компаній-учасниць, понад 16 000 технологічних розробок та бізнес-пропозицій. Протягом року EEN проводить близько 100 великих заходів для бізнесу, на яких понад 18 000 компаній-учасниць (b2b зустрічей) шукають партнерів.

    За допомогою EEN українські підприємці можуть:

шукати потенційних покупців продукції в ЄС та інших країнах - учасницях EEN;
розміщувати комерційні замовлення поширювати/відстежувати комерційні пропозиції;
шукати та залучати новітні технології з-за кордону;
шукати інвесторів та партнерів у ЄС та інших країнах - учасницях EEN, в т. ч. для створення спільних підприємств;
подавати заявки та брати участь в EEN можна через членів Консорціуму EEN – Ukraine. Послуги членів Консорціуму в рамках EEN є безкоштовними.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: goo.gl/6wfAm5.

Після реєстрації організатор тренінгу зателефонує для попередньої розмови.

З Програмою заходу можна ознайомитись за посиланням: https://ucci.org.ua/events/workshop/pravila-roboti-v-merezhi-een-praktic....

Звертаємо увагу, кількість місць обмежена! Під час заходу компаніям буде запропоновано можливість оформити свій персональний профіль (бізнес пропозиція/запит), який протягом тижня буде розміщено в системі EEN.

Більш детальну інформацію можна дізнатись за телефонами: 044 586 40 67, 044 584 28 14 та e-mail: elv-ird@ucci.org.uasoo-ird@ucci.org.ua.