Прес-центр23 лютого 2018, 14:02

У м. Рубіжне та м. Сєвєродонецьку відбудуться тренінги ПРООН для бізнесу

Протягом лютого 2018 року Програма відновлення та розбудови миру ПРООН за ініціативи Луганської обласної державної адміністрації та за фінансової підтримки Уряду Японії проведе 5  тренінгів на тему «Фандрайзинг та Краудфандинг для реалізації бізнес-проектів».

Мета тренінгів – підвищити спроможність представників МСБ до використання інноваційних механізмів розвитку бізнесу та підготувати заявки з метою отримання фінансування для розвитку бізнесу.

Очікується, що кандидати, які мають намір прийняти участь в тренінгу вже мають досвід ведення бізнесу та прагнуть знайти додаткові ресурси для його розширення.

Тренінги будуть проведені на базі коворкінгів Донецької та Луганської областей командами тренерів, які володіють такими сучасними інструментами залучення фінансування як краудфандинг, фінансування соціально відповідального бізнесу та підготовка заявок для отримання кредитних ресурсів.

Орієнтовні дати проведення:

Рубіжне: 24-25 лютого 2018 р.;
Сєвєродонецьк: 26-27 лютого 2018 р.;

Для участі в тренінгах треба зареєструватися за посиланням: http://mba.sbiz.club/undp2018.

Кандидати, яких відберуть для участі в тренінгу, будуть проінформовані про місце та час початку заходів, а також про інші організаційно-технічні питання.

Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у тренінгах можна отримати, звернувшись до контактної особи – Володимира Іщенко за телефоном: (066) 766-95-85 або е-mail: volodymyr.ishchenko@undp.org.