Прес-центр1 березня 2017, 10:03

У м. Сєвєродонецьку відбувся тренінг для працівників центрів надання адміністративних послуг області

В Луганській області реалізується проект «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), який виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Експертною групою  проводиться робота над процесом вдосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг для надання вчасних та якісних послуг громадянам та суб’єктам господарської діяльності у містах: Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Старобільськ та Кремінна.

В рамках реалізації проекту 25 лютого 2017 року в готелі «Мир» (м. Сєвєродонецьк) відбувся тренінг для працівників центрів надання адміністративних послуг.

         У роботі заходу взяли участь представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму і центрів надання адміністративних послуг.

         Під час тренінгу учасники  ознайомилися із основами підвищення ефективності центрів надання адміністративних послуг, основами управління, орієнтованого на результат, ключовими принципами аналізу бізнес-процесів та механізмами аналізу задоволення потреб для покращення якості надання послуг та виконували практичні завдання за даними тематиками.

          Здійснення під час заходу практичних завдань надало змогу учасникам семінару краще закріпити отримані знання.