Прес-центр26 лютого 2018, 13:02

У м. Суми 27 березня 2018 року відбудеться форум ділових кіл України

27 березня 2018 року представники бізнес-асоціацій України, що представляють різні галузі підприємництва, а також інших громадських об’єднань, зберуться на  форум ділових кіл України, щоб напрацювати порядок денний для досягнення реальних змін у створенні сприятливих умов для розвитку бізнесу, зупинення деструктивних впливів з боку лобістів олігархічних структур, який відбудеться в приміщенні Конгрес-холу Сумського державного університету в великій залі засідань, 2 поверх за адресою: м. Суми вул. Покровська, буд. 9/1,  початок об 11-00 годині.

Головною метою цього заходу є збір пропозицій щодо вирішення найбільших проблем, від яких сьогодні потерпає малий бізнес.

 Проблемні питання, вимоги, пропозиції для обговорення під час Форуму треба надсилати до 01.03.2018 за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIJaA_iPXjgMvv758F62stNCFdIdJ8....

До участі у Форумі запрошені представники центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, народні депутати України, керівники бізнес-асоціацій і громадських спілок малого та середнього  бізнесу, підприємці, представники місцевих та центральних ЗМІ.

На Форумі будуть обговорені актуальні теми розвитку малого та середнього підприємництва:

податкові перевірки;
реєстрація податкових накладних;
готівкові розрахунки;
підтримка сільськогосподарських виробників;
формування тарифів для МСБ природними монополіями тощо.

  Для участі у форумі треба зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZyfVJ1FrmcSmmWVK5ehUNarK15nR5....

            Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у Форумі  можна отримати, звернувшись до контактної особи – Світлани Ічевської за телефоном: (066) 248-21-84 або е-mail: spilkasumy@online.ua.