Прес-центр29 березня 2017, 14:03

У період з 11 по 13 квітня 2017 року відбудеться четверта національна виставка-форум «Незалежна теплоенергетика»

Енергонезалежність та економічне зростання країни - на сьогодні ключові питання розвитку нашої Держави і добробуту кожного громадянина. Широке впровадження енергоефективних заходів у різних сферах економіки та злагоджені дії влади, бізнесу та громадськості у цьому напрямку дозволять не лише пожвавити економіку країни, надати поштовх для розвитку малого та середнього бізнесу, створити нові робочі місця, забезпечити додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів, а й а найближчому майбутньому досягти енергетичної незалежності України.

З метою налагодження діалогу між владою, бізнесом та громадськістю
11-13 квітня 2017 року у виставковому центі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбудеться четверта національна виставка-форум «Незалежна теплоенергетика».

Організатор заходу - виставкова компанія «Євроіндекс».

Офіційна підтримка Держенергоефективності.

Експозиція виставки представить теплогенерувальне обладнання — твердопаливні котли і модульні теплопункти, теплові насоси, геліоколектори; тверде біопаливо та обладнання для його виробництва; сучасні технології та матеріали для термомодернізації і термосанації будівель.

Виставку супроводжуватиме форум, який включає 3 тематичні дні: Енергоефективні рішення для нежитлового фонду; Біоенергетичний День; Енергоефективні рішення для житлового фонду: ОСББ і приватних домогосподарств. Ознайомитись з детальною програмою можна на сайті: www.t-energy.com.ua.

Враховуючи актуальність тематики заходу, запрошуємо керівників та фахівців районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, а також керівників комунальних підприємств взяти участь у роботі виставки-форуму «Незалежна теплоенергетика».

Участь у заході - безкоштовна.

Для участі у заході необхідно зареєструватись, заповнивши анкету, що додається.