Прес-центр23 березня 2017, 08:03

У період з 25 по 26 квітня 2017 року у м. Відень вчетверте відбудуться міжнародні дні інформаційних технологій «The 4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business»

У період з 25 по 26 квітня 2017 року у м. Відень вчетверте пройдуть міжнародні дні інформаційних технологій «The 4th International B2B Software Days – The Future of Digital Business». Захід організовано Федеральною палатою економіки Австрії спільно з Віденською бізнес агенцією, Австрійською економічною службою та Австрійським дослідницьким агентством розвитку. Передбачається участь близько 600 учасників з понад 20-ти країн світу.

В рамках зазначеного форуму Ukrainian IT Platform організовує розміщення українського виставочного стенду. Реєстрація та участь у заході є безкоштовною. Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням http://itp-ua.com.

Участь у «Software Days» є можливістю для українських ІТ компаній презентувати себе на міжнародному ринку, а також знайти партнерів та інвесторів для розвитку свого бізнесу.

Контактна особа: Рибченко Артем Сергійович, радник Посольства України в Республіці Австрія (artem.rybchenko@mfa.gov.ua).