Прес-центр23 березня 2017, 09:03

У період з 29 березня по 1 квітня 2017 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться 32 міжнародна виставка «InterBuildExpo»

29 березня - 1 квітня 2017 року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться 32 міжнародна виставка «InterBuildExpo» - головна будівельна подія року, що організується ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» спільно з Будівельною палатою України за підтримки Мінрегіону України.

У трьох павільйонах загальною площею 28000 м²  будуть показані новинки будівельної галузі, перспективні проекти, сучасні технології та матеріали. У виставці візьмуть участь близько 600 підприємств та організацій, в т.ч. більше 30 - зарубіжних.
В рамках виставки передбачено проведення Круглого столу «Поліпшення інвестиційного клімату - основа розвитку будівельного комплексу та економіки України в цілому», на якому будуть розглянуті актуальні питання залучення інвестицій, розвитку будівельного комплексу та шляхи виведення його на належний рівень.
Експонентам та відвідувачам буде також запропоновано широкий вибір тематичних заходів:
конференція «Аналіз ринку нерухомості: ненасичені сегменти, перспективи для виробників металоконструкцій»;
архітектурно-ландшафтний форум «Екомісто. Еколандшафт»;
круглий стіл «Робітничі кадри для будівництва: проблеми та перспективи. Ярмарка вакансій», тощо.

Офіційне відкриття виставкових заходів відбудеться 29 березня 2017 року в першому павільоні «КиївЕкспоПлаза» об 11.00 за адресою: м. Київ,
вул. Салютна, 26.