Прес-центр21 листопада 2018, 08:11

«Укрлегпром» запрошує до участі у Всеукраїнському з’їзді легкої промисловості

27 листопада 2018 року у приміщенні Київської міської державної адміністрації (м. Київ, вул. Хрещатик, 36, Колонна зала) відбудеться Всеукраїнській з’їзд легкої промисловості (далі – З’їзд), під час якого буде презентовано інноваційний потенціал галузі для бізнесменів, споживачів, інвесторів, державних замовників та прийнято консолідовану позицію з вирішення галузевих проблем.

Організатор з’їзду: Асоціація «Укрлегпром» за підтримки Кабінету Міністрів України та Київської міської державної адміністрації.

З’їзд спрямований на посилення державно-приватного партнерства в економічній співпраці, залучення інвестицій, вирішення кадрових та інших проблем.

Легка промисловість нині – один з реальних секторів економіки, що у вирі глобалізаційних, економічних, геополітичних, передвиборних, військових викликів забезпечує 5 % бюджетних надходжень, зайнятість 4,3 % промислово-виробничого персоналу України, 2,6 % експортного потенціалу. 

До участі у заході запрошено керівників галузевого бізнес-середовища, освітніх установ, представників потенційних замовників, інвесторів і споживачів різних промислових секторів (медицина, торгівля, промислова безпека, транспорт, силові структури, сфера послуг, готельно-ресторанний бізнес тощо), керівництво державних органів виконавчої влади, ОДА, учасників державних і публічних галузевих закупівель продукції промислово-корпоративного та спеціального призначення.

Замовники та потенційні інвестори зможуть ознайомитись з експозицією підприємств для візуалізації новітніх технологічних рішень і потенціалу вітчизняних виробників.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdolbU4oTBpzVKolQDaQDmXmP0-f6rW...

Організаційний внесок підприємства для участі у З’їзді для компенсації фінансових оргвитрат складає 800 грн, для учасника Укрлегпрому – знижка 50%. 

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: 097-944-15-33, контактна особа – Анна Нестеренко.