Прес-центр20 липня 2018, 08:07

В допомогу громадянам та суб’єктам господарювання розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг Луганської області

Державна політика у сфері надання адміністративних послуг базується на принципах професійності, відкритості, своєчасності, доступності, зручності, отримання максимуму адміністративних послуг в одному місці, надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень.

Наближення адміністративних послуг до громадян та підвищення якості таких послуг – один із основних пріоритетів діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Якісні та доступні адміністративні послуги мають стати результатом такої діяльності.

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації разом із керівниками центрів надання адміністративних послуг області розроблено довідник про центри надання адміністративних послуг, до якого увійшла інформація про контактні дані, режим роботи центрів тощо.

Мета довідника – донести інформацію про центри до споживачів адміністративних послуг – як громадян, так і суб’єктів господарювання, та популяризувати діяльність центрів.

Довідник розміщено на веб-сторінці Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації у розділі «Адміністративні послуги» підрозділі «Про центри надання адміністративних послуг» за посиланням.