Прес-центр2 серпня 2018, 17:08

В облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва для надання їм часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами

02 серпня відбулося перше засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення конкурсного відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації проектів.

Засідання конкурсної комісії відкрив заступник голови облдержадміністрації Іваненко Геннадій Георгійович.

Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, заступник голови конкурсної комісіїМедведчук Сергій Миколайовичзазначив, що незважаючи на складне фінансове становище – обласний бюджет є дефіцитним, керівництвом облдержадмністрації прийнято рішення про виділення з обласного бюджету 500 тис. грн на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами.

У ході засідання відбулося жваве обговорення Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

За результатами роботи конкурсної комісії визначено дати публікації оголошення та проведення конкурсного відбору, форму взаємодії між членами та секретаріатом конкурсної комісії.