Прес-центр7 листопада 2018, 10:11

В рамках Європейського тижня підприємництва 2018 відбудеться серія заходів, присвячених Європейським програмам підтримки бізнесу в Україні

Проект FORBIZ, який реалізується за ініціативи EU4Business, в рамках Європейського тижня підприємництва 2018 запрошує підприємців країни на серію заходів, присвячених Європейським програмам підтримки бізнесу в Україні:

Львів – 13 листопада;

Вінниця – 15 листопада;

Одеса – 20 листопада;

Харків – 4 грудня;

Краматорськ – 6 грудня;

Запоріжжя – 11 грудня;

Київ – 13 грудня.

До участі у семінарах запрошуються підприємці, які мають намір розвивати свій бізнес або тільки планують запровадити власну справу, шукають партнерів за кордоном або хочуть дізнатися більше про можливості міжнародної співпраці.

Це практичні семінари з пошуку міжнародних партнерів з більше ніж 60 країн світу через найбільшу Європейську мережу – EEN задля експорту української продукції за кордон вже у наступному році.

В рамках роботи семінарів підприємці дізнаються як програма HORIZON 2020 може допомогти перетворити інноваційну ідею на успішний бізнес, а також ознайомитись з міжнародними проектами підтримки та розвитку бізнесу від COSME.

Провідні фахівці та експерти під час виступів нададуть практичні рекомендації і поради, поділяться досвідом у створенні успішних бізнес-моделей.

Участь у заходах є безкоштовною за результатами попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/ d/e/1FAIpQLSeVoydpznmhR_zlXOiKyFX_PBNPMIanZmej81aybirhmvjAhA/viewform .

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на Національній платформі малого та середнього бізнесу: http://platforma-msb.org/programy-yes-dlya-rozvytku-vashogo-biznesu/, в соціальних медіа https://www. facebook.com/forbizproject/ або звернувшись за електронною адресою: euprograms.forbiz@gmail.com.