Прес-центр14 березня 2018, 16:03

V Всеукраїнський Форум інституцій місцевого розвитку «Залучення інвестицій та інституції місцевого розвитку» відбувся у м. Києві

14 березня 2018 року у м. Києві відбувся V Всеукраїнський Форум інституцій місцевого розвитку «Залучення інвестицій та інституції місцевого розвитку», в якому взяли участь представники Луганської облдержадміністрації, зокрема й Ахтирська Людмила Євгенівна – заступник директора Департаменту – начальник управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації.

Під час Форуму, в рамках пленарних засідань, його учасники ознайомились з державними реформами у сфері покращення інвестиційного клімату України, новими інвесторами та історіями їх успіху, діючими інвесторами та їх супроводом, інструментами залучення інвестицій.

За підсумками Форуму відбулася дискусія щодо підвищення дієвості та ефективності інструментів залучення інвестицій. Отримані навички були закріплені діловою грою: «Влада, громада та інвестори: дієвий діалог»