Прес-центр10 травня 2018, 13:05

Відбулася нарада з обговорення проблемних питань Луганщини

  10 травня, заступник голови облдержадміністрації Сергій Філь провів нараду за участю керівників структурних підрозділів щодо проблемних питань, які стримують соціально-економічний розвиток Луганщини та потребують вирішення на державному рівні.

  Одним з основних питань порядку денного стало обговорення  шляхів та алгоритму вирішення проблем регіону.

  Звертаючись до учасників наради, заступник голови облдержадміністрації Сергій Філь зазначив, що налагодження зворотного зв’язку дає можливість відстежити на якій стадії вирішення знаходиться проблемне питання, тому активізація взаємодії з центральними органами влади є першочерговим завданням та гарантом вирішення проблеми.

  Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Сергій Медведчук ознайомив присутніх з результатами проведеного моніторингу таких проблем, реєстр яких на сьогодні включає 40 питань.

  Сергій Філь взяв під особистий контроль вирішення цих питань та особливо звернув увагу на вирішенні питань енергетичної незалежності області та транспортної логістики.

  За результатами наради керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації надано доручення розробити «дорожню карту» вирішення наданих актуальних проблемних питань.