Прес-центр24 квітня 2017, 18:04

Відбулася робоча зустріч з координатором регіонального центру компетенції Prozorro у Луганській області

24 квітня 2017 року під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Власенка Р.Г. за участю  в.о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Севостьянової О.Л. відбулася робоча зустріч з координатором регіонального центру компетенції ProZorro у Луганській області Бабтенко А. Б.

На нараді були розглянути питання проведення координаторами центрів безкоштовних навчань стосовно роботи електронної системи державних закупівель, надання рекомендаційних роз’яснень з питань проведення, участі та моніторингу процедур закупівель. Обговорено позитивну роботу інформаційного ресурсу infobox.prozorro.org який створений командою ProZorro.

Учасниками зустрічі прийнято рішення з травня 2017 року розпочати виїзні навчальні семінари по роботі в системі ProZorro.

Щодо необхідності проведення семінарів надавати пропозиції до Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму  облдержадміністрації на електронну адресу economy_buh@ukr.net.

Запитання по роботі системи або пропозиції щодо її вдосконалення надавати на електронну адресу координатора у Луганській області Бабтенко Андрію Борисовичу lugzorro@gmail.com або за телефоном 099-427-79-74.