Прес-центр27 грудня 2018, 17:12

Відбулось засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в Луганській області

27 грудня 2018 року під головуванням заступника директора Департаменту – начальника управління економічного і соціального розвитку Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Севостьянової Ольги Леонідівни відбулося засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в Луганській області.

Основним завданням комісії є обстеження юридичних осіб відповідно до доведеного Фондом державного майна України переліку та встановлення на підставі установчих, реєстраційних документів, фінансової і статичної звітності юридичних осіб їх органу управління.

На засіданні члени комісії розглянули реєстраційні та установчі документи 17 юридичних осіб, що підлягають упорядкуванню, та за результати прийняли відповідні рішення.

Крім того, відповідно до затвердженого комісією Плану дій («дорожня карта») утворені три робочі групи з проведення обстежень місцезнаходження юридичних осіб міст Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.

Результатом роботи комісії у поточному році є опрацювання 215 юридичних осіб, тобто майже 100 % від доведеного Фондом держмайна переліку.