Прес-центр16 листопада 2017, 16:11

Відбулося засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в єдиному реєстрі об’єктів державної власності в області

16 листопада 2017 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Данієляна відбулося засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в області (далі - Комісія).

На засіданні були присутні заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Поскрякова Тетяна Миколаївна, директор Державного Архіву Луганської області  Безгинська Катерина Миколаївна та у режимі скайп-зв’язку керівники 10 райдержадміністрацій області.

Комісією прийнято рішення про визнання 1 юридичної особи у сфері управління облдержадміністрації та 12 юридичних осіб у сфері управління відповідних райдержадміністрацій.

Новоайдарський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) не визнано у сфері управління Новоайдарської райдержадміністрації.

Важливим напрямом діяльності облдержадміністрації є упорядкування юридичних осіб, що доводяться Фондом державного майна України. В цілому по області підлягають упорядкуванню 205 таких юридичних осіб.

Основою для упорядкування доведеного переліку юридичних осіб є «дорожня карта», яку було затверджено Комісією у вересні поточного року.

На засіданні було наголошено на необхідності прискорення підготовки райдержадміністраціями установчих та реєстраційних документів відповідних юридичних доведених Фондом державного майна України.