Прес-центр14 вересня 2017, 14:09

Відбулося засідання комісії з питань упорядкуванню обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в Луганській області

14 вересня 2017 року під головуванням виконуючого обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Ольги Севостьянової відбулося засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в Луганській області в оновленому складі.

На засіданні розглянуто перелік юридичних осіб які належать до сфери управління місцевих органів державної виконавчої влади, їх структурних підрозділів та перелік осіб, потенційними суб’єктами управління яких є різні державні органи влади і суб’єкти господарювання державного сектору економіки.

Прийнято рішення про розроблення «дорожньої карти» для оперативного та якісного упорядкування цих юридичних осіб.

Крім того, визначено перелік юридичних осіб, які знаходяться на території, де органи влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та відсутня можливість здійснення їх упорядкування. Рішення стосовно цих юридичних осіб буде прийнято після відновлення контролю над ними та закінчення АТО.