Прес-центр3 жовтня 2018, 16:10

Відбулося засідання конкурсної комісії

02.10.2018 в облдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення конкурсного відбору суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами для реалізації проектів.

Захід проходив під головуванням заступника  голови Луганської обласної державної адміністрації, голови конкурсної комісії Геннадія Іваненка.

Відповідно до порядку денного на засіданні розглядались питання про розгляд поданих суб’єктами малого і середнього підприємництва пакетів документів та прийняття рішення про допущення або недопущення їх до конкурсного відбору та   обговорювалися організаційні питання.

Геннадій Іваненко зазначив, що 21 вересня завершився прийом документів від підприємницьких структур області, які прийняли рішення взяти участь у конкурсному відборі на отримання  з обласного бюджету фінансової допомоги. Подали документи вісім підприємницьких структур Луганщини.

Людмила Ахтирська, заступник директора Департаменту – начальник управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, член конкурсної комісії повідомила учасників засідання про інформаційну кампанію, направлену на залучення підприємницьких структур області до участі у конкурсному відборі, яка проводилася Департаментом протягом серпня-вересня поточного року, та коротко охарактеризувала суб’єктів підприємництва, які подали документи на конкурс.

Серед 8 суб’єктів малого і середнього підприємництва  – 6 зайняті у галузі сільського господарства: ТОВ «Агро-плюс 1» (с. Тепле Станично-Луганського району), СФГ «Тополя» (с. Містки Сватівського району), ФГ «Хижняк» (с. Новобіла Новопсковського району), приватна агрофірма «Плугатарь» (с. Плугатарь Біловодського району), фермерське господарство «Агро-бізнес КПП» (с. Макіївка Кремінського району), ФОП  Привалова Л.М. (м. Сватове Сватівського району); ТОВ «Рубіжанська панчішна мануфактура» (м. Рубіжне) – у легкій промисловості та  ТОВ «ЕКОТЕХ» (м. Лисичанськ) – займається виробництвом промислових газів.

За результатами засідання конкурсної комісії прийнято рішення про недопущення до конкурсного відбору ФГ «Хижняк», оскільки господарство вже отримує аналогічну державну допомогу.