Прес-центр1 вересня 2017, 15:09

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня підприємця

31 серпня 2017 року в приміщенні обласної державної адміністрації відбувся урочистий захід з нагоди Дня підприємця, який відзначається в першу неділю вересня.

Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадського суспільства.

Здійснюючи свою діяльність, підприємці Луганщини не тільки вносять значний внесок в поповнення обласного бюджету, а й допомагають вирішувати багато актуальних проблем: створюють нові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами і послугами, беруть участь у благодійних акціях.

Кращих підприємців Луганської області за високу професійну майстерність, вагомий внесок в економічний розвиток регіону було нагороджено почесними грамотами та листами подяки обласної державної адміністрації.

Тепло і щиро вітали підприємців області з їх професійним святом заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Сергій Медведчук.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко  виразив щиру вдячність підприємцям за активну участь в соціально-економічному розвитку Луганської області та запевнив про готовність до конструктивної співпраці з кожним підприємцем, громадською організацією з усіх питань, що стосуються нашої спільної діяльності – успішного економічного розвитку Луганщини.

 Відбувся діалог між підприємцями та представниками облдержадміністрації, райдержадміністрацій, Агенції регіонального розвитку Луганської області щодо перспектив залучення іноземних інвестицій та розвитку підприємницької діяльності в області.