Прес-центр22 червня 2018, 13:06

Виконання доручень Уряду України на контролі облдержадміністрації

На виконання доручення Уряду України 22 червня в облдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Єдиному реєстрі об’єктів державної власності в Луганській області.

Участь у засіданні, яке провела заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ольга Севостьянова, взяли представники Головного управління статистики у Луганській області, Регіонального відділення ФДМУ у Луганській області, Головного територіального управління юстиції у Луганській області, Головного управління ДФС у Луганській області та структурних підрозділів облдержадміністрації, а також Сєвєродонецької міської ради.

Через систему відеоконференцзв’язку до роботи комісії долучилися представники міст та районів області.

На комісії було розглянуто перелік з 226 підприємств, установ та організацій, доведений Фондом державного майна України на виконання доручення Уряду України для впорядкування.

Враховуючи специфіку нашого регіону комісією визначено перелік юридичних осіб, фактичним місцезнаходженням яких є територія області, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та упорядкування яких комісією до закінчення операції об'єднаних сил тимчасово не здійснюється.

За результатами обговорення прийнято рішення про план спільних заходів з опрацювання юридичних осіб на обласному та місцевому рівнях та затвердження перших результатів обстеження доведеного переліку юридичних осіб.

Прийняті рішення дозволять підвищити керованість державного сектору економіки та ефективність використання об’єктів державної власності в нашій області.