Прес-центр21 червня 2018, 11:06

Започатковано нову програму бізнес стажування для фахівців з України в США

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Регіональний економічний розвиток».

Мета програми – обмін інформацією та встановлення ділових контактів у сфері регіонального економічного розвитку, ознайомлення з процесом розвитку економіки в різних регіонах США.

Термін стажування: 22 вересня-13 жовтня 2018 року.

Документи приймаються до кінця дня 29 червня 2018 року.

Для участі у Програмі стажування запрошуються:

торгові асоціації, професійні асоціації, асоціації молодих професіоналів, асоціації малого і середнього бізнесу, підприємців;
представники міських, регіональних і урядових організацій, сфокусованих на економічному розвитку регіону, міста, району;
представники університетів\технікумів, які готують студентів до роботи на місцевому ринку праці;
представники етнічних асоціацій та асоціацій національних меншин, правозахисних організацій.

Вимоги до кандидатів:

досвід керівної роботи у сфері малого та середнього бізнесу;
посада зі значним рівнем відповідальності;
знання англійської мови необов’язкове.

Стажування фінансується Міністерством торгівлі США:  Програма SABIT покриває витрати, пов'язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчальних занять; послуги перекладачів в робочі години; мед. страховку на випадок екстреної необхідності і 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.

Орієнтовна програма стажування: групове тритижневе стажування почнеться з теоретичних занять з бізнесу, що продовжиться практичним і теоретичним навчанням, візитами в американські компанії, асоціації, урядові організації.

Перелік документів для участі у конкурсі:

Анкета з фотографією заповнена російською і англійською мовами;
Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);
Лист рекомендація (російською і англійською мовами).

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov, бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку.

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою виключно на адресу: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov, бажано одним файлом у форматі .pdf до вказаного строку.

Якщо розмір вашого файлу перевищує 7Mb, документи можна розмістити на одному з наступних файлообмінників: http://www.dropbox.com;  http://www.box.com;  http://www.yousendit.com .

Анкету можна завантажити на веб-сторінці Ради голів державних адміністрацій за посиланням: http://www.glavrada.org/index.php?id=62 під номером 12.

За більш детальною інформацією щодо Програми, документів, вимог участі тощо можна звертатися до координатора програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві Наталії Шкнеєвої за координатами: еmail: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov, тел. + 38 044 521 5222, мобільний: + 38 063 298 8267, факс: +38 044 521 5430.