Прес-центр29 грудня 2018, 09:12

Запрошуємо підприємницькі структури області взяти участь в новому форматі міжнародної програми «Fit for Partnership with Germany

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з Федеральним міністерством економіки і енергетики Німеччини запрошує підприємницькі структури до участі в  новому форматі міжнародної програми «Fit for Partnership with Germany» економічна кооперація з фокусом на Індустрію 4.0.

Мета Програми – стимулювання розвитку  українського бізнесу, економічне співробітництво між Україною та Німеччиною, соціально-економічний розвиток регіонів. Програма сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та вдосконаленню компетенцій українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

До участі запрошуються управлінці середньої та вищої ланки підприємств, підприємці, які займаються дослідженнями та розробками новітніх технологій, інноваційних стартапів, ІТ для Індустрії 4.0.

Зокрема, за напрямами:

діджиталізація підприємств та виробництва (Digital factory, Smart Manufacturing);

роботизація на виробництві та в сфері послуг, промислова автоматизація;

адитивне виробництво (3D-друк);

нові матеріали;

масова кастомізація;

безпілотний транспорт – автомобілі, навантажувачі, літальні апарати, їх застосування, у тому числі, в промисловості та сільському господарстві;

смарт фармінг;

смарт енергоефективність, технології зберігання та передачі даних;

інтернет речей та послуг;

комунікації та зв’язок;

Big Data;

Блокчейн;

робота з інформацією;

штучний інтелект.

Подати заявку для участі у Програмі необхідно до 14 січня 2019 року включно.

Для прийняття участі у бізнес-візиті до Німеччини учасникам необхідно володіти англійською мовою.

Інформація щодо нового формату Програми розміщена за посиланням: https://bit.ly/2rjxMV8. Загальна інформація щодо участі у Програмі – за посиланням: https://bit.ly/2FAgVHz.

За більш детальною інформацією щодо співпраці з Програмою у регіоні пропонуємо звертатись до Світлани Степащенко – керівника проектного офісу Програми за тел. (044) 228-42-53, (044) 531-30-56, електронна адреса: Svetlana.stepashchenko@giz.de.