Прес-центр2 листопада 2017, 15:11

Засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації

02 листопада 2017 року об 11-00 у залі засідань облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59) за участю заступника голови облдержадміністрації Клименка Ю.Ю. відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації.

На засіданні колегії Департаменту були присутні:

- заступники з економічних питань голів райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- начальники структурних підрозділів, на яких покладено здійснення діяльності у сфері економічного розвитку, райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- представники філії ММСБ АТ «Ощадбанк»;

- представники Агенції регіонального розвитку Луганської області;

- представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та об’єднаних територіальних громад.

Під час засідання колегії Департаменту були розглянуті питання, що стосуються економічного розвитку області:

1. Про розвиток туризму на містах, виконання заходів у сфері туризму місцевих програм соціального та економічного розвитку
у 2017 році та підготовку проектних пропозицій для розвитку туризму.

2. Про стан розробки проекту Плану заходів на 2019-2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року.

3. Підсумки виконання регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки» за 9 місяців 2017 року та розроблення проекту програми на 2018-2019 роки.

За результатами засідання колегії Департаменту були прийняті рішення, спрямовані на посилення відповідальності державних органів та органів місцевого самоврядування в процесі формування програмних документів розвитку Луганської області, зокрема у сферах розвитку підприємництва та туризму.