Прес-центр16 листопада 2017, 15:11

Засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

14 листопада 2017 року в приміщенні облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під головуванням заступника голови, голови регіональної комісії Клименка Ю.Ю.

Рішенням регіональної комісії затверджено загальний рейтинговий список проектів, що брали участь у попередньому конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2018 році.

У зв’язку з несвоєчасним освоєнням коштів, не заключенням договору з підрядником та тим, що до закінченням бюджетного року залишається 1,5 місяці, прийнято рішення щодо зменшення обсягу фінансування проекту «Опорний заклад «Золотівська загальноосвітня школа I—III ступеня № 5 Попаснянської районної ради Луганської області» по вул. Коцюбинського, 28, м. Золоте Попаснянського району — капітальний ремонт» на 2026,353 тис. грн.

Також прийнято рішення щодо виключення з переліку, визначеному розпорядженням голови облдержадміністрації від 26.07.2017 № 500 «Про використання у 2017 році коштів державного фонду регіонального розвитку» проектів «Будівля гуртожитку по вул. Маяковського, 24, м. Сєвєродонецьк — капітальний ремонт з термомодернізацією», обсяг фінансування 3740,037 тис. грн (загальний фонд), «Спортивний майданчик по вул. Центральній, 24а, с. Морозівка Міловського району — будівництво», обсяг фінансування
2242,134 тис. грн (спеціальний фонд), «Спортивний майданчик по вул. Красногорській, 1, с. Великоцьк Міловського району — будівництво», обсяг фінансування 2242,134 тис. грн (спеціальний фонд), «Автодорога по вул. К. Маркса в м. Лисичанську — капітальний ремонт», обсяг фінансування 10 720,8 тис. грн (спеціальний фонд).

Їх місце займає проект, що за кількістю балів слідує за ними у загальному рейтинговому списку проектів, а саме: «Придбання комунальної (спеціалізованої) техніки для потреб Станично-Луганського району.