Прес-центр7 вересня 2018, 14:09

Засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

06 вересня 2018 року відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під головуванням заступника голови, голови регіональної комісії Іваненка Г.Г.

Під час засідання Медведчук С.М., директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, секретар регіональної комісії, поінформував про використання коштів державного фонду регіонального розвитку в 2018 році.

Також, членами регіональної комісії затверджено скоригований перелік інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2018 році. Перелік доповнено двома проектами: «Придбання спеціальної техніки для обслуговування комунальної інфраструктури Новопсковської селищної територіальної громади» та «Створення умов для отримання дошкільної освіти дітьми Чмирівської громади шляхом відновлення роботи ДНЗ «Колосок» с. Бутове».