Прес-центр22 серпня 2018, 15:08

Засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

20 серпня 2018 року відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під головуванням заступника голови, голови регіональної комісії Іваненка Г.Г.

Під час засідання Медведчук С.М., директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, секретар регіональної комісії, поінформував про подані на попередній конкурсний відбір інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2019 році.

Зокрема зазначив, що на розгляд регіональної комісії заявниками подано усього 113 проектів на суму 730,2 млн грн.

В зв’язку з внесенням змін до Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, а саме: загальна кошторисна вартість проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5000 тис. гривень, а для інших проектів – понад 1000 тис. гривень з переліку було виключено 29 проектів на суму 77,9 млн грн. Таким чином до оцінювання може бути допущено 84 проекти на суму 652,3 млн грн.

Також на засіданні прийнято рішення про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2019 році до 14 вересня 2018 року

https://youtu.be/t3_pjqzu4tM