Прес-центр17 квітня 2020, 09:04

Електропостачання у знеструмлених населених пунктах відновлюють. На Великдень люди будуть зі світлом, – Сергій Гайдай

Вчора увечері та сьогодні через несприятливі погодні умови, а саме сильних поривів вітру, на території декількох районів Луганщини сталися обриви ліній електричних мереж. Деякі пошкодження ремонтники вже ліквідували, у інших місцях розпочали відповідні роботи.

«Вже зранку бригади спеціалістів виїхали на місця для ліквідації аварійної ситуації. Ми не залишимо без електропостачання наших жителів на довготривалі вихідні. Тим більше, на нас очікує Великдень. Люди якомога скоріше мають бути зі світлом, – наголосив голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай. – До речі, нами організовано пряму телетрансляцію святкових богослужінь з храмів Луганщини. Тож, заради здоров’я себе та оточуючих залишайтеся вдома та дивитесь Пасхальну службу».

Так, за даними ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» та Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації 16 квітня о 18:24 сталося відключення водопостачання в Лисичанську, Новодружеську, Привіллі, знеструмлені насосні станції.

А вже о 05:47 відновлено електричне постачання до НС «Білогорівська». Система та водогін заповнюється водою.

О 05:35 через погодні умови відсутнє електропостачання у с. Грачево, с. Оріхове, с. Нижнє-1, с. Кримське, с. Новотошківське та частково с. Нижнє. О 05:36 знеструмлено підстанцію Світлична с. Боброве.

О 06:00 у зв’язку з погодними умовами було відключено від енергопостачання вул. Водоп’янова, вул. Чкалова у Сватовому. Учора о 17:40 припинене електропостачання с. Новоолександрівка, с. Покровськ, с. Привілля, с. Тимонове Троїцького району.