Прес-центр22 грудня 2020, 15:12

Енергетиків Луганщини визначено державними та обласними нагородами

Сьогодні на Державному підприємстві «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль» відбувся урочистий захід з нагоди Дня енергетика.

Привітати працівників енергетичної сфери з професійним святом прийшли голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, керівництво міста Сєвєродонецька та підприємства.

«Дуже багато є професій, які важливі і навіть життєво необхідні для людей. Вашу роботу люди в повсякденному побуті не помічають. Поки температура на градуснику не впаде дуже сильно. Щиро бажаю вам, щоб поменше було аварій та, щоб рівень вашої роботи покращився. Здоров'я вам і терпіння!», – звернувся до енергетиків Сергій Гайдай.

Очільник Луганщини вручив Почесну грамоту Міністерства енергетики України інженеру I категорії Тетяні Лємзяковій та Грамоту Міністерства енергетики України електромонтеру Анатолію Філончуку.

Також оголошено Подяки Міністерства енергетики України старшому машиністу турбін Олексію Замірці та начальнику відділу Олександру Руденку.

Також до привітань приєдналися керівник військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецька Олександр Стрюк та директор державного підприємства «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль» Олександр Гудима.