Прес-центр31 жовтня 2017, 15:10

Фантом припинив незаконну реалізацію підакцизних товарів 


Співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом»  Головного управління ДФС у Луганській області в ході проведення заходів, спрямованих на виявлення фактів порушення вимог податкового законодавства України, встановили кілька фактів незаконної реалізації підакцизних товарів.

Так, жителька с. Макіївка Кремінського району без реєстрації суб’єктом підприємницької діяльності та відповідних дозвільних документів у власному помешканні створила торгову точку з реалізації тютюнових виробів та алкогольних напоїв мешканцям села.

Відносно порушниці складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП. Майже 800 пачок цигарок та 15 пляшок горілчаних виробів орієнтовною вартістю 19 тис. гривень вилучено до прийняття рішення суду.  

Також в одному з магазинів в смт Петропавлівка Станично-Луганського району фантомівці встановили факт продажу пива без відповідних дозвільних документів та ліцензії.
За даним фактом стосовно порушника
складено адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП. Майже 140 л пива в асортименті орієнтовною вартістю понад 3 тис. гривень  з незаконного обігу вилучено. Товар знаходиться на відповідальному зберіганні до прийняття остаточного судового рішення.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області