Прес-центр17 березня 2017, 11:03

«Фантом» протидіє незаконному переміщенню товарів

Фіскальним нарядом спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області у прифронтовому с.Троїцьке Попаснянского району зупинено автомобiль Рено Трафiк.

Під час його огляду виявлено 100 літрів рідини з характерним запахом спирту, розфасованої у шестилітрових бутлях, вартістю 10 тис. гривень, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.

За словами 28 річного водія, цю продукцію отримано на «Новій пошті» у Донецькій області. Порушник планував її доставити місцевому приватному підприємцю для подальшої реалізації.

Товар вилучено, стосовно порушника складено адмінпротокол за ч.1 ст.177-2 КУпАП.

Крім того, на незаконній переправі через р. Сіверський Донець поблизу с. Лобачево «фантомівці» затримали громадянина с. Передільське. Він на авто «ВАЗ» намагався переправити до тимчасово непідконтрольного Україні с. Жовте корм та ветеринарні медичні препарати для тварин на загальну суму майже 35 тис. гривень.

На КПВВ «Станиця Луганська» зупинено мешканку окупованого селища Металіст. Вона, порушуючи вимоги ПКМУ N 99 від 01.03.2017 «Про затвердження Порядку переміщення товарів до району або з району проведення АТО», намагалася з приховуванням від фіскального контролю пронести на неконтрольовану територію 81 пачку сигарет українського виробництва. Товар вилучено.
Стосовно порушників-жителів Передільське та Металіста складені адмінпротоколи за ст. 204-3 ч.1 КУпАП.