Прес-центр13 листопада 2017, 13:11

«Фантом» у Станиці Луганській затримав чергового порушника

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області під час несення служби на КПВВ «Станиця Луганська» виявили чергового порушника Порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції.

Під час огляду ручної поклажі та багажу 42-річного жителя Луганська виявлено 168 паяльників орієнтовною вартістю понад 25 тис. гривень. Цей товар планував реалізовувати на окупованій території брат порушника – платник податків так званої «ЛНР».

Згідно з наданими видатковими накладними, продукцію придбано за ціною втричі нижчою за ринкову. За словами порушника, оплата за товар здійснювалась власними коштами в обмінному пункті м. Луганськ шляхом внесення готівки на розрахунковий рахунок одного з банків. Отримання придбаного товару відбувалось у відділенні «Нова Пошта» у смт Станиця Луганська.

Протокол про адміністративне правопорушення складено за ч. 1 ст. 204-3 КУпАП. Матеріали направлено на розгляд до Біловодського районного суду. Товар вилучено до прийняття рішення судом.

За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області