Прес-центр28 листопада 2017, 11:11

«Фантом» запобіг спробі незаконної торгівлі

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон проведення АТО «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області під час несення служби на КПВВ «Станиця Луганська» виявили факт порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції.

Так, 62-річний мешканець с. Петропавлівка Станично-Луганського району намагався переправити до тимчасово непідконтрольного українській владі м. Луганська ігрові приставки «Sony PlayStation» орієнтовною вартістю 24 тис. гривень. Відносно громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 204-3 КУпАП та направлено на розгляд до Біловодського райсуду. Товар вилучено до прийняття рішення судом.

Крім того, «фантомівці» встановили кілька фактів порушення порядку провадження господарської діяльності громадянами без державної реєстрації суб’єктами господарювання та відповідної ліцензії.

Під час патрулювання на ринку залізничної станції «Вільхова» Станично-Луганського району встановлено, що непрацюючий 59-річний житель смт Станиця-Луганська реалізовував бензин марки А-92. Під час перевірки з’ясувалося, що паливо він закупав у смт Мілове у дрібних постачальників за ціною 21 гривня за літр орієнтовно по 200 літрів щотижня.

Жителька с. Зориківка Міловського району у приватному будинку у с. Городище зберігала та торгувала бензином марки А-92 за ціною по 23 гривні за літр, що незаконно завозився з РФ. У неї виявлено 260 літрів бензину орієнтовної вартістю 6 тис. гривень.

Протоколи про адміністративне правопорушення складено за ч. 1 ст. 164 КУпАП. Матеріали направлено на розгляд до Біловодського районного суду. Бензин вилучено до прийняття рішення судом.

За матеріалами

Головне управління ДФС у Луганській області