Прес-центр2 квітня 2018, 12:04

«Фантомівці» попередили спробу переправити до Луганська коштовний компресор

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Луганській області (спецпідрозділ «Фантом») під час несення служби на КПВВ «Станиця Луганська» виявили факт порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення АТО.

Так, луганчанин 1997 року народження намагався перенести через лінію розмежування з смт Станиця Луганська до м. Луганськ компресорне обладнання – мотор-компресор марки «Bock». Його вартість складає понад 55 тис. гривень.

При опитуванні з’ясувалося, що безробітний чоловік придбав промислове компресорне обладнання в інтернет-магазині. Агрегат вилучено до прийняття рішення судом.

Відносно громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 204-3 КУпАП та направлено на розгляд до Біловодського районного суду.

Нагадаємо, що з неконтрольованої території на контрольовану територію та у зворотному напрямку у ручній поклажі та супроводжуваному багажі громадяни можуть перевозити товари з затвердженого Переліку, сумарна вартість яких не перевищує 10 000 гривень, а сумарна вага – не більше 75 кг на одну особу.