Прес-центр16 серпня 2017, 15:08

«Фантомівці» затримали партію промтоварів майже на 400 тис. грн

Вчора, 15 серпня, співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області на дорозі біля незаконної переправи через річку Сіверський Донець, що між селами Лопаскине та Трьохізбенка, затримали двох жителів з сіл Райгородка і Бахмутовка.

Вони на власних авто намагалися переправити до тимчасово непідконтрольного уряду України смт Слов'яносербськ партію промислових товарів (дитячий одяг, спортивне взуття, косметика, засоби особистої гігієни, енергозберігаючі лампочки та ін.). Під час перевірки встановлено, що затримані є злісними порушниками, оскільки вже неодноразово притягувалися до адмінвідповідальності за аналогічну незаконну діяльність (переміщення товару до т.з. «ЛНР»).

Товар орієнтовною вартістю майже 400 тис. грн вилучено до рішення суду.

Відносно порушників складено адміністративні протоколи за ч.2 ст. 204-3 КУпАП.

А на КПВВ «Станиця Луганська» «фантомівці» виявили спробу переміщення 9 тис. дисконтних карток магазину іграшок «Планета». Їх намагався перенести до Луганська 25-річний громадянин. За його словами, ці картки призначалися для луганського рекламного агентства, що працює та сплачує податки в «ЛНР».

Товар вилучено. Відносно порушника складено протокол за ст. 204-3 КУпАП.