Прес-центр30 травня 2017, 15:05

«Фантомівці» затримали порушників на незаконній переправі

Співробітники фіскального наряду Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» спільно з батальйоном патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ – 1» та прикордонниками на незаконній переправі через р. Сіверський Донець між селами Лопаскіне та Трьохізбенка Новоайдарського району затримали трьох громадян. Вони доставили до переправи товари для подальшого переміщення до тимчасово непідконтрольного Україні Слов’яносербська.

Два порушника – мешканці села Трьохізбенка, на велосипедах транспортували 870 пачок цигарок на суму 26 тис. грн та тисячу запальничок на суму 5 тис. грн. Товар було вилучено. Стосовно порушників складено адміністративні протоколи за ч.1,2 ст.204-3 КУпАП.

Третій, мешканець села Муратове, на мотоциклі доставив 16 кг твердого сиру та 33 кг напівкопченої ковбаси. Товар загальною вартістю понад 5 тис. грн передано власнику на відповідальне зберігання до вирішення питання по суті. Стосовно порушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.204-3 КУпАП.