Прес-центр3 квітня 2019, 14:04

Фермерам області надані рекомендації щодо підвищення ефективності впровадження відповідних державних програм

У Біловодському районі відбулася нарада з питань реалізації державних програм підтримки агропромислового комплексу в Луганській області у 2019 році.
Спікерами заходу надані роз’яснення щодо змін порядку реалізації державних програм у 2019 році та рекомендації з підвищення ефективності їх впровадження.
Зокрема, акцентовано увагу на активізації роботи районних управлінь агропромислового розвитку та органів місцевого самоврядування щодо залучення потенційних одержувачів фінансової допомоги.
Також в рамках заходу учасники отримали консультації від фахівців Луганського відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств, Головного управління Держпродспоживслужби, Державної фіскальної служби у Луганській області та Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації.
У нараді взяли участь представники сільгосппідприємств, сімейних фермерських господарств, органів місцевого самоврядування та зацікавлених мешканців із Біловодського, Міловського та Станично-Луганського районів.