Прес-центр12 вересня 2016, 17:09

Геннадій Зубко: Приріст надходжень до місцевих бюджетів за січень - серпень у порівнянні з минулорічними показниками склав 49,6%

49,6% - такий приріст надходжень до місцевих бюджетів за січень - серпень у порівнянні з минулорічними показниками. Про це сьогодні, 12 вересня, повідомив  Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час робочої поїздки до Донецької області.

Він повідомив, що за січень - серпень до загального фонду місцевих бюджетів (без урахування трансфертів) надійшло 92,3 млрд грн. «Це практична дія бюджетної децентралізації. Це ті кошти, які громади вже сьогодні спрямовують на розвиток інфраструктури, будівництво та ремонт дитсадків та шкіл, лікарень, доріг тощо. Це реальні проекти і реальний ресурс для вирішення громадами своїх проблем. Це свідчення ефективності і незворотності реформи децентралізації», ‑ наголосив Геннадій Зубко.

Нагадаємо, що 12 вересня Геннадій Зубко перебуває з робочою поїздкою у Донецькій області у містах Слов’янськ та Краматорськ.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249307128&cat_id...