Прес-центр19 листопада 2015, 14:11

Георгій Тука привітав луганських спортсменів – переможців міжнародних змагань

Сьогодні, 19 листопада, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука привітав спортсменів – переможців світових змагань з пауерліфтингу та боксу.

Тука відзначив, що в області планується виведення турніру з пауерліфтингу, присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу Темура Юлдашева, військовослужбовця, який загинув у 2014 році під час боїв за Савур-Могилу, на республіканській рівень.
«Особливо складно нам дався боксерський турнір у Росії. Були нарікання від багатьох команд з різних країн про те, що судді навмисно судили на користь росіян. Не зважаючи на перешкоди, нам все-таки вдалося повернутися з нагородою», – відзначив тренер з боксу Андрій Алексєєв. 
«Коли я був десь у сьомому класі, мій друг займався боксом і повів мене на одне із своїх тренувань. Тренер відразу поставив мене з другом у спаринг, і він мене, звісно, відгамселив. Через декілька днів я привів ще одного нашого друга, якого тренер вже зі мною поставив у спаринг, на цей раз перемога була за мною», – розказав Георгій Тука. 
Почесними грамотами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації нагороджені: 
бронзовий призер чемпіонату світу з пауерліфтингу у ваговій категорії до 74 кг серед чоловіків та жінок, майстер спорту України міжнародного класу Микола Бараннік;
чемпіон світу з пауерліфтингу у ваговій категорії до 105 кг, рекордсмен світу у присіданні зі штангою, майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Семенко;
срібний призер чемпіонату світу з пауерліфтингу до 83 кг, заслужений майстер спорту України Володимир Рисєв;
бронзовий призер чемпіонату Європи з боксу серед школярів, кандидат у майстри спорту України Микола Коваленко.