Прес-центр31 серпня 2017, 14:08

Голова Казначейства Тетяна Слюз відвідала Попаснянський район

Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз провела нараду за участю керівництва райдержадміністрації, райради, голів міських, селищних та сільських рад, керівників бюджетних установ району та їх головних бухгалтерів.

Вона ознайомила присутніх з діяльністю казначейства, особливостями нововведень відшкодування ПДВ, перспективами запровадження єдиного рахунку для оплати податків та зборів, повідомляє Державна казначейська служба України.

Під час зустрічі надано інформацію щодо впровадження Казначейством системи дистанційного обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів через програмно-технічний комплекс «Клієнт Казначейства – Казначейство», який надає переваги, а саме: дозволяє зменшити витрати на відрядження, оптимізує видатки на друк документів та прискорює виконання документів розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

Також було обговорено можливості прийняття бюджету області на 2018 рік за програмно-цільовим методом, який на сьогодні фактично запроваджений по всій Україні та надає значні переваги щодо прозорості прийняття бюджету території та результативних показників у процесі його виконання.

У територіальному управлінні Казначейства Тетяна Слюз зустрілася з працівниками колективу та їх дітьми, які відпочивали в оздоровчому санаторії «Ясень» в Івано-Франківський області. Діти поділилися незабутніми враженнями та подякували всім організаторам літнього відпочинку. Очільниця Казначейства привезла «Альбоми спогадів» з фотографіями та оповіданнями дітей Донецької та Луганської областей про відпочинок у таборах та вручила усім дітям на згадку про чергову зустріч символічні подарунки та пов’язала синьо-жовті краватки.

Колектив управління приєднався до всеукраїнської акції казначеїв «Об’єднаємо Україну!», в межах якої буде створено найдовший в Україні прапор, зібраний з прапорів усіх міст та районів нашої держави.