Прес-центр3 травня 2018, 10:05

Голова Казначейства відвідала Луганську область

Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз під час робочої поїздки до Луганщини зустрілася з колективами управлінь цієї служби у Станично-Луганському та Попаснянському районах.

Очільник відомства обговорила важливі питання взаємодії Казначейства з розпорядниками бюджетних коштів, використання нового програмного забезпечення («Е-звітність») та процес впровадження Системи дистанційного обслуговування.

Звертаючись до казначеїв Східної України, вона висловила рекомендації щодо моніторингу системних питань, розгляду можливих пропозицій з вдосконалення роботи, що дозволить учасникам бюджетного процесу в найшвидший термін використовувати новітні технології на всіх етапах – від планування бюджету до електронної звітності.

На завершення Голова Держказначейства подарувала колегам та їх дітям книги відомих українських авторів.

Також Тетяна Слюз зустрілася з головою Станично-Луганської райдержадміністрації Юрієм Золкіним, з яким розглянула питання взаємодії Державної казначейської служби України з бюджетними організаціями району. Вони вшанували пам’ять загиблих воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Станицю Луганську.

Добірку книг українських авторів очільник відомства передала і до військових частин, що перебувають на лінії розмежування і захищають українські міста від агресора. Спілкуючись із командуванням бригади, вона розповіла про переваги нового програмного забезпечення, яке значно полегшить роботу бригади як юридичної особи.

Крім того, Голова Казначейства привезла до Станиці-Луганської багато саджанців троянд і чорнобривців.