Прес-центр27 червня 2020, 08:06

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай привітав молодих людей зі святом

Дорогі друзі, молодь Луганщини!

У розпал літа щороку в Україні відзначають чудове свято – День молоді.

В усі часи ви – рушійна сила перетворень, які змінюють життя людства на краще. Наша країна не виключення. Саме ви, цілеспрямовані та наполегливі, сьогодні в авангарді історичних подій та системних реформ. Захищаєте українську державність тут, на Сході.

Під час зустрічей з учнями та студентами Луганщини я запитую, бажали б вони жити в країні де немає вибору, де держава вирішує, що читати, яку музику слухати, яких політичних поглядів дотримуватися, куди подорожувати, але нібито є «стабільність». Відповідь завжди одна: «Ні. Ніколи!»

Звісно, ми пишаємося нашими талановитими юнаками та дівчатами, здібності яких високо оцінені по всіх країнах і континентах. Однак, головне, щоб вони обов’язково поверталися додому.

Не сумніваюся, в нашій країні невдовзі створять усі умови, щоб ерудована працьовита висококваліфікована молодь була затребувана в Україні.

Моя мрія – перетворити Луганщину на сучасний інноваційний регіон, куди б приходили інвестори, де стрімкими темпами оновлювалася інфраструктура, а розвивати власний бізнес стало легко та комфортно. Для цього потрібні ваші знання, креативне мислення, щира віра у власні можливості та прагнення діяти.

Ваше майбутнє – у ваших руках. Переконаний, ви оберете правильний шлях у житті. Бажаю щасливої долі, реалізації усіх задумів і планів, упевненості у завтрашньому дні! Бажаю, щоб поруч завжди були люблячі люди та віддані друзі!

Бути добру!

Голова Луганської обласної
державної адміністрації – керівник
обласної військово-цивільної адміністрації          Сергій ГАЙДАЙ