Прес-центр27 березня 2019, 13:03

Громадам Луганщини допоможуть у пошуках інвесторів

Відповідний Меморандум про співпрацю підписали Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області та ПАТ «Українська інноваційна компанія».

«Його реалізація стане у нагоді органам місцевого самоврядування, розширить доступ територіальних громад до соціальних програм, пошуку інвесторів для подолання негативних соціально-економічних наслідків російської агресії», – запевнив виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області Сергій Тихоновський.

Сторони, зокрема, організовуватимуть спільні заходи, братимуть участь у програмах, проектах, надаватимуть інформаційну підтримку та іншу допомогу в межах своєї компетенції.

Співпраця сприятиме розвитку бізнес середовища в Луганській області, збільшенню можливостей соціально незахищених верств населення до соціальних програм, підвищенню рівня фінансової грамотності населення.

Тож, протягом року в області проводитимуться спільні аналітичні дослідження щодо соціально-політичної ситуації, буде посилена сумісна співпраця з міжнародними організаціями.

Низка заходів буде спрямована на реалізацію спільної інформаційної політики в узгоджених сферах та розробку практичних рекомендацій для органів місцевого самоврядування, включаючи проекти нормативно-правових актів з актуальних питань соціально-економічного розвитку.