Прес-центр16 квітня 2021, 09:04

Громадами Луганщини розпочато розроблення інвестиційних профілів

Луганською облдержадміністрацією спільно з ПРООН в Україні у межах реалізації завдань Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру розпочато реалізацію проєкту «Розробка інвестиційних профілів громад та положення про залучення інвестицій на місцевому рівні».

Протягом березня 2021 року в рамках цього проєкту проведено відбір пілотних громад у три етапи: інформування громад про проєкт, виявлення зацікавленості та готовності до співпраці, зведення отриманої інформації та ранжування громад.

За результатами ранжування відібрано 10 територіальних громад: Біловодську, Старобільську, Рубіжанську, Сєвєродонецьку, Кремінську, Новопсковську, Марківську, Білокуракинську, Лозно-Олександрівську та Троїцьку.

Започаткована робота стане важливим аспектом при розробці ключових елементів спільного маркетингу – інвестиційних продуктів та інформаційних матеріалів, які інвестори використовують для прийняття рішень, бо основним завданням профілю є формування позитивного іміджу громади у потенційних інвесторів.