Прес-центр4 листопада 2020, 15:11

Громади Сватівщини консолідують зусилля для посилення спроможності та пошуку додаткових джерел фінансування

Представники облдержадміністрації і територіальних громад Сватівського району взяли участь у онлайн зустрічі «Діалоговий захід мережі посередників «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів».

Захід організовано координаторами Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Під час зустрічі заслухано доповіді сільських голів щодо реалізації проєктів місцевого розвитку за кошти обласного бюджету, а також інших проєктів, впроваджених за підтримки міжнародних донорів. Учасники обговорили досвід роботи Коломийчиської сільської ОТГ, окреслили перспективи її розвитку з урахуванням змін в адміністративно-територіальному устрої, затверджених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 717-р. Також було визначено першочергові завдання, які необхідно вирішити з набуттям повноважень Коломийчиською сільською радою за результатами місцевих виборів.

Всі учасники заходу одноголосно підтримали необхідність консолідації зусиль, спрямованих на посилення спроможності утвореної громади та пошук додаткових джерел надходжень до сільського бюджету.