Прес-центр6 вересня 2016, 17:09

Громадська організація «Вікімедіа Україна» проводить конкурс найкращих фотографій об’єктів культурної спадщини нашої країни

Громадська організація «Вікімедіа Україна» проводить загальноукраїнський конкурс фотографій об’єктів культурної спадщини «Віки любить пам’ятки».

За словами організаторів «Віки любить пам’ятки» – наймасштабніший світовий фотоконкурс, який вже вп’яте проходить на теренах нашої держави. Волонтерами громадської організації сформовано список пам’яток культури, що охороняються державою на різних рівнях та постійно доповнюють його.

Фотографії, які зібрано до конкурсу, допомагають ілюструвати інформаційні матеріали у найбільшій онлайн-енциклопедії Вікіпедія та в інших проектах сайту. Організатори конкурсу відчувають велику необхідність для українського ком’юніті розробити повну базу об’єктів культурної спадщини.

Одночасно з фотоконкурсом, десять найкращих світлин українських учасників будуть представляти нашу країну на міжнародному етапі. Переможці загальноукраїнського та міжнародного конкурсів отримають призи від організаторів.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» чекає на участь фотографів Луганщини від аматорів до професіоналів.

Більш детально з умовами конкурсу можна ознайомитися перейшовши на посилання http://wikilovesmonuments.org.ua/