Прес-центр18 грудня 2019, 11:12

Гуманітарний вантаж від нацгвардійців з усієї України вже дістався до Тошківки та Гірського

Бійці Національної гвардії України разом із Миколайчиком завітали до навчальних закладів населеного пункту Тошківка та Гірського привітали дітей із прийдешнім Днем Святого Миколая. Гвардійці вручили школярам солодощі, книжки, канцелярське приладдя, одяг та інші речі, які їм зараз потрібні.

Нагадаємо, 14 грудня 2019 року із військової частини 3066 - нацгвардійці-помічники Святого Миколая повезли 6 тон подарунків для дітей Слов’янська та Маріуполя в рамках акції «Гвардійська родина – тобі, Україно!»

Гвардійці відвідують дітей в районі проведення операції Об’єднаних сил починаючи з 2017 року. За цей час людям, які проживають на території операції Об’єднаних сил нацгвардійці доставили 25 тон гуманітарних вантажів.

До даної акції в цьому році долучилися військовослужбовці НГУ, навчальні заклади, благодійні фонди, представники бізнесу та громадські організації. Протягом декількох місяців вони збирали пакунки з іграшками, солодощами, книжками українських видавництв, канцелярським приладдям та засобами особистої гігієни.

Довідково: «Гвардійська родина, – тобі Україно»! це благодійна акція українських військових, які починаючи з 2017 року спільними зусиллями з небайдужим населенням України та Латвійської Республіки піклуються про людей прифронтових територій. Щорічна акція проводиться до Дня Святого Миколая, а також новорічних і різдвяних свят. Гуманітарно-благодійна місія акцентована на дітей, що навчаються (виховуються) у соціальних та навчально-виховних закладах Луганської і Донецької областей.

За матеріалами НГУ