Прес-центр17 квітня 2018, 13:04

Гурт «Шабля» крокує Луганщиною

З 17 по 19 квітня в Луганській області у рамках І етапу патріотично-мистецького проекту «Браття Українці» відбуватиметься цикл концертних виступів гурту «Шабля» та Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України.

Протягом цих днів вони виступлять у містах та військових частинах Луганщини:

- 17 квітня – смт Станиця Луганська;
- 18 квітня – м. Сєвєродонецьк та м. Лисичанськ;
- 19 квітня – м. Попасна.

Проект має стати вагомим чинником у формуванні свідомості молодого покоління на героїчних прикладах сьогоднішніх захисників рідної землі задля розбудови самодостатньої європейської країни.

Загалом патріотично-мистецький проект «Браття Українці» передбачає цикл культурно-мистецьких заходів, які проводитимуться в чотири етапи протягом 2018-2019 років.

Так, на ІІ етапі відбудеться концертний тур військовими частинами, полігонами та ліцеями України. На ІІІ етапі гурт «Шабля» та Заслужений академічний зразково-показовий оркестр Збройних Сил України виступатиме у військових частинах, ліцеях, полігонах та університетах.

У рамках ІV етапу планується провести у Києві І Міжнародний фестиваль патріотичної пісні «Браття Українці» серед дітей та юнацтва, а також однойменний І рок-фестивалю за участю талановитих українських виконавців.